jemput jadi kawan =)

Friday, April 30, 2010

sungguh xbermaya

memang rasa betul2 tak larat...sejak kelmarin...tp sy gagahkan juga buat ap yg patut, sy pun xsuka nk melayan sakit ni sgt sb tak la seteruk mana...paling kuat pun sb kepala rasa berat n mata xbermaya...walaupun gtu,petang smlm sy masih smpt keluar membeli belah baju2...rasa puas n time shopping dan2 la sakit hilang,bila masuk kereta dtg blk sakit...hahahah...kadang2 rsa pusing,kang da rasa lemah...haish...tp blk dr keluar smlm,dlm jam6ptg sy beroperasi di luar rumah pulak...lupakan sakit sebentar!

saya,ayh,ma adk n staff ayh susun atur n kemas balik pasu2 yg dipunggah dr dlm kawasan luar umah...akk n abg ipar pun ad dtg tlg...dorang mmg rajin...mmg penat,sy kejap2 kang sedut salji yg bertkung dlm nose!!! heheheh...selesema la katakn...

pkerja ayh tu org bangla,so kene bg instruction pun in english la...dia cuma fhm sikit2 je bhs malaysia...senang diarah but kdg2 dia mmg perlu di lead betul2...wah....sy dgr ayh bg arahan kt dia,berabuk2 speak english!! hahahha...meleleh air mata 'mat soleh' yg asli dgr ayh sy speak english...kalah adik sy!!!

pasu bunga ma mmg byk..melambak2....ma mmg kaki bunga,suka bunga,n sgt2 teruja dgn bunga2...sy pun sama da terikut...hehehe...nasib keponakan sy xdtg..if x dia pon sama sebuk tlg tau...dia akn tanya n potpet2 mcm2 pd maktok, tok wan atau sy...ni bunyinya 'mummy2, ni nk angkat ke?, sy ckp no nid paey, dirty tu..n he answered 'pasu ni kecik je mummy,paey bole angkat!' so sy nk ckp ape lg...da la tu,potpetnye non-stop!...belum lg adiknye beso esok...hurmmmm....syg keponakan2 ku itu...

tp wt keje2 smlm tu still xsmpat nk habiskn sb pasu bunga mmg byk...insya Allah ptg ni kitaorg smbung lg till siap...n insyaAllah akk sy esk balik perak n dia pun mmg kaki decorate umah...so bykla lg agendanya...

sy nk cepat sembuh...amin!



No comments:

Post a Comment