jemput jadi kawan =)

Saturday, August 28, 2010

tekenang2 kenangan masa belajar dgn kawan2.part 1.


I MISS U!!!!!! -screamingggggg!!!!!
jangan benarkan diri anda terlalu
merindui...
nanti jadi begini bagai...


okeh...ni cik nurul namanya ya...
kawan saya mula dari semester 2 di kampus..
n kami jadi lebih+plus2 rapat sbb umah kitaorg sehala
baik pergi dan balik.buat esaimen pun sama2,banyakla yg kene sama bagai...
kami pengguna tegar KTM,RAPID 529 N SERANAS =)


ini pic diambil sewaktu sy n cik zati praktikal dtmpt yg sama.
sy xberapa byk pic sama2 dgn dia,ada tp xcute...yg ni ok sikit..
ok,zati,sy rindu kamooo...
suka tgk kamoo mkn bagai...n rindu dgn mata kamu yg terbeliak2!


hahahaha...kami lagi...
saja gatal nk bubuh lagi..kami rapat since praktikal...n waku rehat sy
tumpang menginap umah dia yg serba mewah tu!
rindu balqis n keramahan mak zati.smpaikan salam sy pd mak eh....


khas tuk kome...ecehhh..ni
antara pic zati yg sy simpan..
she so sweet...kurus+putih+gila2
but nice garl eh...


beloved friends ya...
aina si baju pink!
maria kotak2,
n cik pika gedebar sy yg duduk tu...(walhal dia selalu tumpangka sy)
heheh...pika ni antra kwn yg susah sgt sy nk tgk dia mrh2,jauh sekali
gaduh2...dia baik...myvi kesayangannya selalu menumpgkn sy ke seksyen 2 sh.alm.
hihi.tima kaseh yank!


tak silap sy,pic ni diambil lps we all siapkan satu esaimen...
shooting 4 model.n dat tme sem 3 ke 4 ntah...lupa...
n,pic ni si nurul amek...time ni nikon dia baru kuar...
rindu ke kome...
time ni mmg blh dkatakan sy n nurul rapat
dgn c 3serangkai tu(pika,aina,maria)


aina,pika,fika,kak fiza,nurul,rin n at shamsul..
kami bedebar nk tgu time presentation bagai dgn puan hanan...
subject thypogrphy2 rasanya..if silap tel me ya.hahah.blh pulak!


semester 2...
presentation utk kelas puan hanan juga.
time ni kene buat project tuk calendar 2008!
dan ini,cik emy n cik fika.


nurul,ara n farah..
kawan2 yg bes.


hoyeahhhh....
let me story..ya la...bagai la...
gambar ini drkankn sewaktu kami,pelajar dgital grphc dkehendaki
g exhbtion kt pasar seni.dekat ANNEXE GALLERY.
ok ni suku dari seluruh..hahaha
meh sy kenalkan..
dari kanan berdri,tarmie,susila,jivita,syarifudin,ainil,lin,pika zida
barisan kedua,aina,pepsi,wani,nurul,maria,n saya.
yg beg selepang tu lecturer yg bertggjwb ats exhbtn yg we all bakal handle nti time tu,
n depan sekali c temenk,
ahhh rindunya saat2 begini!


ntah ape yg aina n sy katakan time
tu sampai muka hampir cam belacan!
gembiralah!
baru habis presentation copywritning subject wif pn ellyna!
rindu puan!
even garang tp sbb dia garang ai selalu dpt A dlm subject dia!
n ingt lg time puan peluk meluk,puji muji sy...
pdhal time marah rasa nk nangeh aje!



maria,aina,ana n nurul
kami hepi.
si pika tukang amek gambo time ni!!



sy dgn intan suzana.
bespren.
huwaaaa....rindu ke kamooo...
ni antra kwn2 waktu mula2 jejak kaki ke unisel.
kawan baik sy...kawan waktu sem pertama duk dorm dlu!
merasa satu sem aje!
n byk pic dgn budak2 dorm lesap!
its gone dlm pendrive n cmera lost kene curik!!! semua memori
sem satu tadek!
sedihlaaaaaaaaaaaa!


tak silap sy la...mmg tak silap pun...
ni antra sem paling manis.sbb sem 3 ni ade 3 subject aje...n gmbr ni
wktu dlm kelas en.ali.
baik n memahi lecturer kami tu...
ingt lagi bila dh nk hbs sem tu,en.ali jemput dtg mah dia
masak2 n mkn2...
hehehe...kenangan betul.


belajar tak kira tempat.
tuntun ilmu tak kira masa.
itu prisip sy ya...
hihi...
sbnrnya kami selalu lupa mkn.n tiba2 time ni nrul hilawan sajes ajak g mkn2
..dgn berat hati(sbb esaimen selambak+melambak!)
at last g jugak naik kete rin...
makan sambil wat esaimen!
indahnya memori tu...
blaja sama2 bagai....


ni nrul hilawan...
kwn sy ada ramai nrul.
antranya nurul syahidah n nurul hilawan...
aihhh...rindu kt nrl yg selalu cakap
'ala...laparla...jom g mkn!'
so sweet!
ana rindu tau!


si comel rin...
si manis syahidah@nrul.
dua2 ni kawan baik tau.
ala,bagi ana semua kawan baik..baik2 belaka.
sayang kamu semua.
kalau dpt dputarkan waktu,passti ana
bekukan sebentar memori tu.
T_______________T


ini cik pamela albert namanya ya..
ntah sem bila ni.lupa...
baik je...sbb buat esaimen sama2..
rindu gelak c pam ni.(bunyinya pem tau)
c pam ni,terror bab2 designing...dia pn sblm blaja kt
unisel dia terlebih dlu belajar d uitm.
amek kos yg sama,menurut cerita kwn2 la.




eh eh...adela pic geng2 sy...hihi
ni group c.batch dg02c.
haaa...yg baju merah bertie tu la en.ali...
baik.lecturer paling bes!!


cik pika.
sayang ke kamoooo....
nk tumpang kete blh?
ke stesen komuter plak?
haahah


dlm kelas yg sgt menerujakan...
indah,bes...sbb kawan2 pn baik...
rajin share ilmu.paling
penting komputer kami sgt
up to date...
lebiu i mac! apple!


watie.ini pun kwn2 yg mula2 sy jumpa,
duduk di dorm yg sama.
dia budak baik.peramah.
ingt lagi dia panggil sy dgn nama..'
'hey kawan jom g mkn,'
'hey kawan kita duk katil dekat2 nak?'
n bagailah....sy suka pggln 'kawan' tu...
mesra.
=)


hehehe..
yg garl tu lecturer sy tau!
manis!
lecturer perempuan paling sporting+begaya+baik+compromise n bagailah!
dia ajar drwing eh!



su,bell n fika.
ohhh rindu.......


sy n lin.
dlm kelas pn.ellyna.
sy suka kelas ni.
subject yg byk koje,byk bende nk hengat!



woooo....
inilah dia.....
dekan fakulti FTSSI...sekarang FSSR...
sgt baik.ramah tamah+berilmu+terlalu ambil berat hal ehwal pelajar+
dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dia pernah hantar sy ke KTM KMUTER SH ALAMMMMMM!!!
DATUK tumpangkan sy,aina n nrul sampaike sana...pdhal mula2
sy sembang ckp kt seksyen 2 sudah..tau2 smpai ke ktm trus! sy ingt jasa DATUK!
TERMA KASEH..semoga Allah saja yg dpt membalas
jasa DATUK!aminnn
=))
haaa
ni la dia puan ellyna.berbaju kurung.
dia melawat jualan kad kami.sbb dialah lec yg handle kami,
rindu kenangan itu!
belakang tu barisan kawan2 yg buat jualan.


ecececehhhh
bedri belakang kiri- sy,lin,nurul hilawan.
duduk kiri,nrul syahidah,rin n maria.
dpn tu kad2 yg nak djual la...
canik2 tau.
dorang semua kreatif gila!


time ni baru sampai.n kene layan jurugambar yg sibuk
nk shoot pic kami yg tapemes tu!
hahahaha


hahaha...jual jual...
meh beli meh beli!
n lagi shiokkk sbb kad sy pes tu,dborong dek puan irina muis!-lec thypography 1.
owh my god!
rindunya kt kamooo semua...
seluruh dak2 art dg02!!!!
semua bacth!


yang kiri tu,c ainil.
rindu kat dia tau...
tgh tu zida n kiri su..
ntah pose apetah..
lawa tau kawan sy ni.bijak!
pasal ainil ni....
dia juga dak yg satu dorm dgn sy.dia ni
baik,lurus...simple tp sgt menarik orangnya...
ingt lagi time dok dorm,balik dari kelas je,kami melalak2 ats meja yg dekat tingkap
yg mana boleh napak pelajar2 lalulalang kt bwh!
mcm2 lagu kami dendangkan.makan satu pinggan!
mandi waktu yg sama,lain2 toilet laaa....
pehtu dia suka golek2 n tidur dekat sy!
selalu dtg kt katil sy yg kokkek2 cam nk patah tu!
hahahah....
ngaji same...pehtu,dia rajin call sy time cuti sem!
dia dgn mila,rajin sgt call!-tp pic mila tadek la!!!
AINIL-huwaaaaaaaaaa
rindu!-
eh2,ainil pna call sbb bk tanya resepi sambal ikan bilis.hhaha
ainil ni dhla bijak!cantik!
n jeles tau tgk body dia yg ramping gila tu!



okay,salam kerinduan ya.....
rindu semua....

1 comment:

  1. agak rindu saat2 ni..huhu..kenangan yang takkan dilupakan..

    ReplyDelete