jemput jadi kawan =)

Tuesday, June 21, 2011

bila mau pulang,

salam

mudah2an para pembaca yang jejak kesini dirahmati Allah hendakNya =)

oh Tuhan...hati cool sedikit cuma dan kepala otak agak serabut bila mau pulang ke kl.hihi.kalau pulang ke korea saya nak..boleh?ecececehhh...ni warganegara mesia ke korea ni..adhoii...

dah setahun lebih tak bervacation ni,macam rindu and memanggil2 pulak tempat2 penginapan tu...rindunya...time saya menulis ni kan,adik lelaki saya,wahhhaaa,sedang mencuci pinggan manguk di dapur.rajin punya adik,si kakak slumber on9.tak dik,kakcik ade heyy,tu sebab on9.tapikan,ni nak lari topik sikit,saya ni sebenarnya bertuah ada adik cemtu.dia rajin,alhamdulillah,even kalau setiap kali berjumpa sure mcm lipeh dgn nyamuk.taknakla klise sangat asyik2 'anjing and kucenk' tak comel...hihi

tah kenapa slalu rasa tak puas hati sesama sendiri..cehh,takbaik!
alhamdulillah,adik pun rajin solat.balik sekolah dia akan pergi workshop tolong ayah,tapi if ada kelas bagai dia tak pergila..tapi dia ni kegilaannya sekarang pada motor...tak gamak tgk motor nya,dari motor nitro dah jadik motor nuovo..eh betul ke ejaan ni...dannnnnn,adik saya rajin kemas rumah,kain baju dia manage sendiri,dia pun ada schedule dia sendiri..gud adik...ni kalau dia baca sure muka macam mintak kena tampar dengan saya =)

tapi,no nid to weri,sbb only saya yang berblogging.yang lain tak ambil kesah pun...so takle segan.hehe,esok naik bas lagi,pehh,bedebor jantung awok....apekan daya,my eomma tak kasi drive kete sorg2 ke kl.sayang mak! sebab ma hari2 sibukkan saya bagai...dah tua bangka pun semua ma tolong...ini namanya anak dara bertuah.hihi...syukur pada Allah...

hmm,dupdap2 jiwa bila mau pulang ke kl.
takpe,demi perjuangan dan mencari redha Allah =)

mudah2an Allah permudahkan urusan saya....

p/s-harap sangat mana2 pembaca yang kesini selesa dgn penulisan saya,maaf banyak2 kalau ada silap dan salah.yang tidak baik itu segalanya dari saya,dan yang baik itu adalah milik Allah.


No comments:

Post a Comment