jemput jadi kawan =)

Sunday, March 6, 2011

SEDAPNYE makan




ini dah ada keluar lama da kot.lama tak lama la,tapi sb saya baru cuba laswik n mmg sedap!!!
ishh,sedaplah!nasinye yg lembut,ayam yg penuh rasa blackpaper,n sos kuah bersama jagung yg sgt cool..ssedap...mabeles dik akak cakap!
ahhaha,silalah mencuba ya,tapi nasi ni ade time lunch aje ye...mmg sedap hingga pegi time rehat berpusu2 org yg keje dtg rehat mkn kat kepsi tau!



fish donut kfc ni tah bile haritu saya makan,nak share crita da tasempat sbb dah ngap dulu baru teringat nak share.hee.mmg sedapla..taktipu..n sebenarnya makan ni kalau tengah lapo lagile sedap.ahahah....sape2 yg belum cuba ha silakan ke kfc ya...
sure tak rugi!
heee...

p/s-tiba2 pulak malam ni sibuk cerita pasal makan,tapi jangan lupa mencuba ok.

4 comments:

  1. lama x g kfc....
    nak try la nti..
    rasa lapa & sedap!!
    (=_*)

    ReplyDelete
  2. ahahah
    tryla as...
    mmg dua2 set meal yg ana ckp tu sedap tau!
    tak rugi
    =)

    ReplyDelete
  3. ana...dh rse lapar la pulak tgok....
    hihihiihi...
    belanje kite !!! hihihi

    ReplyDelete
  4. Wa ana pun tahan lapo neh...jom kita pi beli makan tepi laut...perghhhhh!

    buleh2,wa dtg kat ana,ana settle!

    ReplyDelete