jemput jadi kawan =)

Tuesday, May 31, 2011

rindu saya

assalamualaikum warahmatullahi wabaratuh

tak pastilah saya ada yang perasan atau tidak dengan kesepian saya yang sementara dekat dunia blogger ni.sebabnya saya bukan orang2 penting atau kategori pemes.heh,
sebenarnya entah apa yang berlaku pada blog page saya sampai saya terpaksa hold semua perkara and kebetulan saya pun memang menyibukkan diri dengan macam2 hal...alhamdulillah selama tak datang kesini(blog) ada banyak perkara yang saya lalui,eceh...bunyi macam novel pon ade.hee

idakla sibuk sangat cuma apakan daya hidup ni kan semuanya ada tuntutan,semua tu pun bergantung pada diri masing2 how to selesaikan masalah and urusan itu.alahmdulillah jugak sebab saya dah settle shoot and shooting utk beberapa project,

perodua punya project pulak baru satu saya dapat siapkan,insyaAllah petang ini saya akn sambung shooting lagi utk title yg baru.mudah2an Allah permudahkan urusan2 saya dan diberkati.amin.

saya nak ucap terima kasih pada siapa2 saja yang hadir dan sudi baca bagai kat blog saya ni,insyaAllah ada kelapangan saya akan menjenguk kalian pulak ya...eh2,kunjungan dari negara jiran paling ramai setakat ni,terima kasih ya pelawat2 dari Indonesia,singapore and brunei =)

wahaaa,

p/s-rindunya nak......nak melompat tinggi2!!!!

4 comments:

  1. cik azeya =)

    terima kasih ya,

    mudah2an Allah sentiasa merahmati

    ReplyDelete
  2. cik ida,alhamdulillah terima kasih ya =)

    semoga ida juga =)

    ReplyDelete