jemput jadi kawan =)

Thursday, March 3, 2011

oh cool-perodua BEZZA.

salam,biasanya emel yg saya dpt mmg panas n cool.terima kasih si penghantar2 emel tegar yg selalu update emel terbaik DAN SUDI SHARE DGN SAYA,so dgn coolnya saya teruja nak share dgn anda!.dan kali ni rasanya masih panas lagi untuk dikongsi memandangkan malam tadi baru kes ni masuk dlm msg box saya,hee.enjoy!

peroduaBEZZA


whoaaa!!!
its rili2 cool bebeh =)
ok,let me tell u

Perodua has unveiled a next-generation prototype model called the Bezza at KLIMS.

The sleek concept is tagged as the sort of vehicle that’s ideal for the future Gen-Y crowd looking for something bigger to efficiently traverse the concrete jungle, as well as for longer journeys.



Penned by Perodua’s Malaysian designers, led by chief designer
Muhammad Zamren Musa, the four metre long B-pillarless vehicle
is the company’s vision of what a compact car is – a vehicle that
maximises the interior with a minimised exterior, and focuses on
styling studies of design cues and character.

Branded as a mobile living space, it’s set to become the blueprint
for the company’s future models, P2 says. The design, which traces
of the Prius, features a sliding rear door and swivel front seat for
easy ingress and egress, along with a distinctly agressive
headlamp design.


The clean-looking interior features an instrument panel designed
for the driver’s visual ease and a floating centre console that provides
additional legroom for both driver and front passenger, with a large
luggage storage area part of the design brief as well..kalau saya,semua nak hangkut!


any loncing product,ekspesili kete bagai takblh dipisahkan dgn gadis cun
yg seksi lagi meksi.tgk je la ya,malas cakap sgt,kang hati panas nak satu kete ni =)














ala2 hybrid,eceh,design kete neh ala2 kete yg baru si beckham beli =)
kan?



memang meleleh ayor mata wa cakap lu.
cun betik sepotrim neh.
cool!













ok,sekian.ade info cool utk dikongsikan?kabo saje ke saya okay.rasa2 nak beli lekas2 tempah.n lagi satu myvi baru rasa2nya kua bulan5,tapi abg saya n org2 ckp bln 4,tp rasanya mmg confem kua bln 5 sbb syu pun da enonce kat fb.tq syuhada ghazali

p/s-PAKAI KETE HOT KALAU TAKTAU NAK PATUH UNDANG2 JALAN RAYA PUN TAK GUNA.NAMA AJE ADE LESEN,KETE RATUS RIBU,TAPI BAWAK KETE MACAM SAMSENG!deyy!

No comments:

Post a Comment